Доступність посилання

ТОП новини

Луганська адміністрація: 1 військовий поранений через обстріл снайпера


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 грудня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 6 грудня 2015 року

Позиції українських військових біля села Троїцьке на Луганщині обстріляв снайпер бойовиків, внаслідок чого один військовослужбовець поранений, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За повідомленням, постраждалого військового 1978 року народження зі Львівської області доправили до районної лікарні, де йому надають допомогу.

«Снайпер терористів «працював» вдень, спонукаючи українських військових на вогневу відповідь. Такі провокації бойовиків, на жаль, стали звичною справою практично по всій лінії розмежування», – заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР», що контролює частину Луганської області, звинуватили сили АТО у двох обстрілах їхніх позицій у Слов’яносербському районі.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін.

XS
SM
MD
LG