Доступність посилання

ТОП новини

АТО: група бойовиків здійснила невдалу спробу атакувати опорний пункт ЗСУ на Донеччині


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО повідомили про чергове порушення бойовиками режиму припинення вогню і спробу атакувати опорний пункт ЗСУ на Донеччині. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Близько 18-ї години в районі Зайцевого відбулося бойове зіткнення. Бойовики у кількості до 10 осіб знову намагалися атакувати наш опорний пункт, та, отримавши гідну відповідь, традиційно, втекли з поля бою», –йдеться в повідомленні.

За даними штабу, обстріли за минулу добу тривали на всіх напрямках з використанням сепаратистами гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про потерпілих українських військових в результаті бойових дій не повідомляється.

Донецькі сепаратисти ввечері понеділка писали на своїх сайтах, що ЗСУ відновили обстріл прифронтових селищ на околиці Горлівки. Бойовики з угруповання «ЛНР», що тимчасово контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін.

XS
SM
MD
LG