Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранені 4 військових – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Він додав, що також ще 2 військових через необережність отримали травми внаслідок підриву вибухових пристроїв.

За словами Мотузяника, на луганському напрямку бойовики порушили режим тиші у Станично-Луганському районі та західніше – поблизу Жовтого та Трьохізбенки.

Речник АТО зазначив, що на Світлодарській дузі зафіксували 4 провокації сепаратистів, це сталося біля селища Луганське, там бойовики стріляли з гранатометів та кулеметів.

«На околицях Горлівки бойовики порушували режим тиші по всьому периметру агломерації. Зокрема, у Зайцевому відбулося бойове зіткнення сил АТО з ворожою ДРГ, у Майорську та Ленінському – мінометні обстріли, у Новгородському працювали ворожі снайпери», – сказав він.

Вчора найбільш неспокійні місцями були Піски, Красногорівка та Мар’їнка, додав речник АТО.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що вчораукраїнські військові обстріляли околиці Горлівки. Сепаратисти з угруповання «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін.

XS
SM
MD
LG