Доступність посилання

ТОП новини

Голова Російського антидопінгового агентства пішов у відставку


Раміл Хабрієв
Раміл Хабрієв

Генеральний директор Російського антидопінгового агентства (РУСАДА) Раміл Хабрієв пішов у відставку, повідомили у четвер, 10 грудня, у цій організації.

Виконувачем обов’язків генерального директора призначили Ганну Анцеловіч.

За словами Хабрієва, він йде з посади через внесення змін до статуту РУСАДА та інші регламентуючі документи, які забороняють директору Агентства суміщати цю посаду з іншими. Хабріє уточнив, що основним місцем його роботи є Національний науково-дослідний інститут імені Семашка.

У листопаді Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) оприлюднило результати розслідування, яке з’ясувало, що російські легкоатлетичні й антидопінгові органи сприяли вживанню спортсменами заборонених допінгових препаратів і покривали таке вживання.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій зупинила на невизначений термін членство Всеросійської асоціації легкої атлетики через скандал із уживанням допінгу. Це означає, що російські легкоатлети не зможуть узяти участі в Олімпійських іграх 2016 року у Бразилії, як і в інших легкоатлетичних змаганнях під егідою цієї міжнародної асоціації.

XS
SM
MD
LG