Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 40 разів порушили умови припинення вогню – штаб АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські бойовики на Донбасі впродовж минулої ночі близько 40 разів порушили умови припинення вогню. Про це в ранковому зведенні 11 грудня повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, сепаратисти «продовжили активно обстрілювати позиції сил АТО в районі тимчасово окупованого Донецька».

«Зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем вони били по Опитному, Пісках, Новгородському, Красногорівці. На околицях Красногорівки також впали та розірвались декілька десятків 120-міліметрових та 82-міліметрових мін», – ідеться в повідомленні.

Обстріли також зафіксовані поблизу населеного пункту Зайцеве на Артемівському напрямку, повідомляють у штабі.

«Інформація про будь-які втрати серед українських воїнів впродовж останньої ночі на цей час не надходила», – ідеться в повідомленні.

В угрупованні «ДНР» інформують про бої на околицях Донецька та Горлівки, зокрема, в районі населеного пункту Зайцеве. В угрупованні «ЛНР» про зміну оперативної ситуації не повідомляють.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Ці домовленості передбачають припинення обстрілів на Донбасі та мирне врегулювання конфлікту.

XS
SM
MD
LG