Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики 25 разів обстріляли позиції сил АТО – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

12 грудня проросійські бойовики на Донбасі завдали 25 обстрілів по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Близько 10.30 з боку тимчасово окупованого бойовиками Докучаєвська російсько-терористичні війська розпочали прицільний обстріл наших позицій в районі Новотроїцького, якій тривав близько двох годин. Противник застосував озброєння танків, бойових машин піхоти, 82-міліметрові міномети та крупнокаліберні кулемети», – зазначається в повідомленні.

Обстріли зафіксовані на всіх напрямках, крім Луганського, інформують українські військові.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують Збройні сили України в обстрілі Докучаєвська, околиць Донецька та Горлівки.

В угрупованні «ЛНР» стверджують, що після ліквідації ватажка бойовиків у Стаханові та Первомайську Павла Дрьомова активізувалося протистояння в районі Первомайська та інших прилеглих населених пунктів. Сепаратисти пишуть про «масований обстріл підрозділів «ЛНР» з боку українських військових.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Ці домовленості передбачають припинення обстрілів на Донбасі та мирне врегулювання конфлікту.

XS
SM
MD
LG