Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти завдали вдень 13 грудня понад 15 обстрілів по позиціях сил АТО – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Впродовж дня у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики понад 15 разів обстріляли українські позиції на Донецькому та Артемівському напрямках, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Прицільним вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів вони обстріляли позиції українських захисників в Новгородському та Опитному, що неподалік Донецька. Також там активно працювали снайпери», – ідеться в повідомленні.

На цій же ділянці лінії розмежування сторін, у районі Красногорівки, сепаратисти стріляли також з 82-міліметрових мінометів, інформують українські військові.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що сили АТО обстрілюють околиці Донецька та Горлівки, в угрупованні «ЛНР» кажуть про активізацію дій українських військових у районі Первомайська.

Про жертви чи руйнування внаслідок обстрілів жодна сторона не повідомляє.

Від початку листопада почастішали повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню в зоні АТО. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Ці домовленості передбачають припинення обстрілів на Донбасі та мирне врегулювання конфлікту.

XS
SM
MD
LG