Доступність посилання

ТОП новини

Асоціація туроператорів Росії: масового попиту на новорічний відпочинок в Криму немає


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Бронювання новорічних турів до Криму зараз має одиничний характер, туристи чекають, коли на півострові вирішиться питання з забезпеченням електрикою, заявляє Асоціація туроператорів Росії (АТОР).

«На півострові рішуче налаштовані не допустити зриву свят. Міністерство курортів і туризму запустило промо-сайт «Новий рік в Криму», де можна побачити новорічні новини і програми різних об’єктів. Правда, учасники ринку поки не беруться прогнозувати, наскільки будуть заповнені ці об’єкти. Розпочатий активно продаж новорічного Криму зараз помітно сповільнилися. За оцінками туроператорів, масового попиту на Новий рік в Криму немає», – зазначають в Асоціації.

В організації визнають, що зараз у Криму є туристи, готові продовжити свій відпочинок. Найпопулярніший кримський регіон, за оцінками операторів, – південний берег Криму. Туристи також відпочивають на західному березі – Саки, Євпаторія.

«При цьому туроператори попереджають – відпочивати в Криму з маленькими дітьми поки що не дуже комфортно», –заявляють в асоціації.

Опитані «Вісником АТОР» туроператори також повідомили, що були поодинокі ануляції під час масового відімкнення світла.

«Деякі туристи достроково припинили свій відпочинок. Завантаження кримських об’єктів менше, ніж очікувалося», – констатують учасники ринку.

Від 22 листопада через підрив електроопор в Херсонській області була знеструмлена лінія електропередач 220 кВ «Каховська – Титан», припинилася подача електроенергії до Криму. Крим почали забезпечувати електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації, дизельними генераторами, завезеними з Росії.

XS
SM
MD
LG