Доступність посилання

ТОП новини

У штабі АТО заявляють про зменшення обстрілів з боку сепаратистів


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють про зменшення обстрілів з боку проросійських бойовиків.

Як повідомляє прес-центр штабу, на донецькому напрямку сепаратисти з стрілецької зброї неприцільно обстрілювали Новгородське та Піски, а зранку позиції сил АТО у Пісках бойовики прицільно обстріляли з ручного протитанкового гранатомету.

«Під вечір загарбники активізувались на Луганщині. Там вони із гранатометів та великокаліберних кулеметів прицільно намагались провокувати наших воїнів на порушення умов припинення вогню біля Трьохізбенки», – йдеться у повідомленні.

Загалом упродовж дня зафіксовано близько 10 випадків застосування бойовиками зброї, зазначають українські військові.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що українські військові сім разів порушували режим тиші. Бойовики з угруповання «ЛНР» стверджують, що українська сторона стягує до лінії зіткнення військову техніку.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Спостерігачі ОБСЄ підтверджують продовження бойових дій на Донбасі, зокрема, за їхніми даними, Донецький аеропорт залишається головним епіцентром бойових дій на Донбасі.

XS
SM
MD
LG