Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти здійснили близько 10 збройних провокацій


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні сепаратисти здійснили близько 10 збройних провокацій проти українських військових.

Як повідомляють у прес-центрі штабу АТО, проросійські бойовики з стрілецької зброї та гранатометів неприцільно обстрілювали Авдіївку, Опитне, Піски і Новгородське, з стрілецької зброї обстріляли Луганське, також під прицільний вогонь з гранатометів потрапило Зайцеве.

Українські військові заявляють, що сепаратисти знову використали заборонені Мінськими домовленостями 120-міліметрові міномети, декілька мін розірвались біля позицій сил АТО у Пісках.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що минулої доби українські військові тричі порушили режим припинення вогню. Бойовики з угруповання «ЛНР» стверджують, що українська сторона зосереджує на лінії зіткнення військову техніку.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Спостерігачі ОБСЄ підтверджують продовження бойових дій на Донбасі, зокрема, за їхніми даними, Донецький аеропорт залишається головним епіцентром бойових дій на Донбасі.

XS
SM
MD
LG