Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні проросійські бойовики 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

«Наші позиції в Пісках та Опитному впродовж цілого дня прицільно обстрілювали ворожі снайпери. По цих населених пунктах, а також по позиціях в районі шахти Бутовка, контрольовані російською владою загарбники здійснювали неприцільні обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні прес-центру штабу.

За даними українських військових, біля Горлівки сепаратисти, застосовуючи гранатомети, вдавались до збройних провокацій проти сил АТО в Луганському, стрілецьку зброю – в Ленінському.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють, що за минулу добу українські військові сім разів порушили режим тиші. Бойовики з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про порушення режиму припинення вогню на Донбасі. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод. Спостерігачі ОБСЄ підтверджують продовження бойових дій на Донбасі, зокрема, за їхніми даними, Донецький аеропорт залишається головним епіцентром бойових дій на Донбасі.

XS
SM
MD
LG