Доступність посилання

ТОП новини

Крим не увійшов повністю в правове поле Росії – Аксьонов


Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

З часу анексії Росією за півтора роки Крим не увійшов повністю в правове поле Російської Федерації, заявив «голова» Криму Сергій Аксьонов на засіданні круглого столу, присвяченого питанням Криму у Москві. Про це повідомляє «Крим.Реалії». Аксьонов на зустрічі зазначив про «особливість і винятковість тих проблем, які існують в Криму».

«Законодавчу базу сформовано, органи влади та інше. Але щодня виявляється від 5 до 10 проблем, які не враховані ні в одному федеральному законі…Нам потрібно дійти до кожного. Для того щоб це зробити, потрібні нетрадиційні ходи і варіанти вирішення поставлених перед нами питань. Упевнений, в рамках цієї конференції ми зможемо такі рішення знайти», – заявив Аксьонов.

За його словами, щоб Криму наздогнати з розвитку «усі регіони Російської Федерації», необхідні не лише законодавчі зміни, а й внесення коштів.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму Росією 20 лютого 2014. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу також не визнають анексію Криму і запровадили через це ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG