Доступність посилання

ТОП новини

Освітяни Одещини отримали найбільше «золотих» статуеток


Освітяни Одещини отримали найбільше «золотих» статуеток (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:44 0:00

Освітяни Одещини отримали найбільше «золотих» статуеток (відео)

24 «золоті» статуетки були вручені за найкращі проекти та напрацювання в сфері педагогіки. Нагородження відбулося 18 грудня у Києві.

Нагороду «Освітній Оскар 2015» започаткувала для освітян видавнича група «Шкільний світ».

Освітяни з усіх областей України надіслали близько тисячі робіт для участі у конкурсі. Лідером за кількістю «Освітніх Оскарів» стала Одеська область – шість «золотих» статуеток. Далі йдуть Вінницька та Дніпропетровська області – по три «Оскари».

Київська область та Київ не здобули жодної нагороди.

Нагороди отримували вчителі, вихователі, учні, директори та завучі шкіл, а також методисти. У склад журі входять освітяни Києва, представники видавничої групи «Шкільний світ».

«Важка ситуація в Україні і нам треба підтримати освіту, дати натхнення. Якщо держава не може підтримати освітян так, як вони того потребують – матеріально, то ми можемо це зробити через конкурс, нагороди, через те, що ми влаштуємо свято. Це виключно за наші гроші. Ми хотіли показати, що треба не здаватися, жити своїм педагогічним життям, незважаючи ні на що. Якщо ми опустимо руки зараз, то як ми потім будуватимемо країну?», – зазначила Марина Мосієнко, генеральний директор видавничої групи.

Нагорода вручалась вперше за підтримки комітету Верховної Ради з питань науки і освіти, Профспілки працівників освіти і науки України та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

XS
SM
MD
LG