Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики за минулу добу здійснили 57 обстрілів


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у понеділок повідомили, що проросійські бойовики на Донбасі за минулу добу здійснили 57 обстрілів, 35 збройних провокацій зафіксували з 18-ї години вчорашнього вечора і до 6-ї ранку сьогоднішнього дня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Неподалік Троїцького, що Луганщині, відбулось бойове зіткнення із малочисельною групою бойовиків, яке тривало впродовж години. Нападники отримали впевнену відсіч та змушені були відступити», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, під обстріли сепаратистів потрапили також околиці Станиці Луганської, Зайцева, Горлівки, Красногорівки, Новгородського, а також Піски, Опитне, Авдіївка, Майорськ та Луганське.

«З початку цієї доби з гранатометів та стрілецької зброї противник близько 5 разів відкривав вогонь в бік наших воїнів у районі Пісків», – зазначили в прес-центрі.

Повідомлень про постраждалих українських військових в результаті обстрілів немає.

Так зване «Міноборони ДНР» повідомляє на сайтах сепаратистів, що українські силовики перекидають важке озброєння на донецький та горлівський напрямки. Учора бойовики повідомляли, що українська сторона 7 разів за попередню добу порушила режим тиші. Луганські сепаратисти не повідомляють про бойову ситуацію в районах, які вони тимчасово контролюють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG