Доступність посилання

ТОП новини

У Києві обстріляли автомобіль таксі, загинув пасажир – поліція


В ніч на понеділок, 21 грудня, в Оболонському районі Києва в результаті обстрілу автомобіля таксі один із пасажирів загинув, інший з пораненнями перебуває в лікарні. Про це повідомили у прес-службі столичного управління поліції.

«Подія трапилася близько 2-ї години ночі. Правоохоронці отримали повідомлення про те, що неподалік від торгового центру на мосту з автомобіля «БМВ» стріляли у таксі. За викликом відразу виїхали автопатрулі та слідчо-оперативна група. Встановлено, що компанія відпочивала у ресторані. Згодом у них виникла словесна суперечка із двома невідомими чоловіками, яка була вичерпана. Коли ж компанія викликала таксі і поїхала додому, їхній автомобіль наздогнав «БМВ». З нього пролунало кілька пострілів із невстановленої вогнепальної зброї», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, через постріл загинув 38-річний чоловік, його 45-річний товариш був поранений у руку, його життю наразі ніщо не загрожує.

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Зловмисників, які утекли на автомобілі марки «BMW» сірого кольору розшукують.

XS
SM
MD
LG