Доступність посилання

ТОП новини

Міськраду Дніпропетровська почали патрулювати люди в камуфляжі


Дніпропетровськ, сесія міськради, 21 грудня 2015 року
Дніпропетровськ, сесія міськради, 21 грудня 2015 року

У Дніпропетровську чоловіки в камуфляжі з нашивками «Правого сектора» почали патрулювати будівлю міської ради.

Як поінформувала речниця міської ради Антoнінa Мapінa, після подій 21 грудня у міській раді – штовханини між депутатами, проникнення в серверну кімнату – представники «Правого сектору» звернулись до міського керівництва з пропозицією допомогти з охороною громадського порядку в мерії.

За її словами, зараз готується офіційний договір.

«Зараз готується офіційний договір з громадською організацією, до якої входять, в тому числі і члени «Правого сектора». Вони займатимуться, зокрема, і охороною будівлі», – сказала Антоніна Маріна.

Окрім того, за поясненнями речниці, ці чоловіки перебувають в будівлі міськради, бо будуть брати участь в заняттях «школи молодого політика».

Водночас міський голова Борис Філатов у вівторок в своєму Твіттері повідомив про відкриття «школи молодого політика», анонсувавши перше заняття, яке заплановане на неділю.

Наразі люди в камуфляжі, які перебувають в будівлі, від коментарів відмовляються. Не на мікрофон кажуть, що виконують вказівку свого керівництва щодо охорони будівлі. У «Правому секторі» наразі цю інформацію не коментують.

XS
SM
MD
LG