Доступність посилання

ТОП новини

У Мінську контактна група продовжує засідання з участю сепаратистів – МЗС Білорусі


Учасники переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, архівне фото
Учасники переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, архівне фото

У Мінську Тристороння контактна група зі врегулювання ситуації на Донбасі продовжила засідання за участю сепаратистів, повідомила прес-секретар представника України в контактній групі, екс-президента Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

«У Мінську триває робота Тристоронньої контактної групи: зустріч триває з участю представників окремих районів Донецької й Луганської областей», – написала вона.

Про це також повідомляють сепаратисти та МЗС Білорусі.

Близько двох годин тому у Мінську розпочалося засідання Тристоронньої контактної групи – представників України, ОБСЄ і Росії.

21 грудня Оліфер заявила, що сьогодні на засіданні планують заслухати звіт про звільнення полонених. Сьогоднішня зустріч Тристоронньої контактної групи в Мінську буде останньою в 2015 році, подальша робота контактної групи залежатиме від рішення лідерів країн «нормандської четвірки».

В угрупованні «ДНР» заявляють, що на останніх переговорах у Мінську контактна група обговорить питання розмінування, обміну полоненими за формулою «всіх на всіх» та економічну безпеку.

Наприкінці жовтня уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко повідомила, що в полоні бойовиків перебувають ще 139 українців і 788 вважаються зниклими безвісти. Звільнення та обмін полонених є однією з умов мінських угод.

XS
SM
MD
LG