Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні бойовики здійснили майже 30 збройних провокацій проти військових


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні бойовики здійснили майже 30 збройних провокацій проти українських військових.

«Упродовж дня загарбники зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів били по наших позиціях в районі Пісків, Опитного, південніше Авдіївки та біля Красногорівки, що неподалік тимчасово окупованого Донецька. По наших воїнах на підступах до Мар’їнки прицільно бив снайпер противника», – йдеться у повідомленні.

Також у штабі АТО зазначають, що на північ від Горлівки зафіксували декілька збройних провокацій біля Новгородського, Майорська та Зайцева, сепаратисти застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

На Луганщині проросійські бойовики обстріляли один з опорних пунктів українських військових біля Щастя, додають у штабі.

Крім того, українські військові заявляють про зайняття бойовиками населеного пункту Комінтернове, який розташований у так званій «сірій зоні» поблизу Маріуполя. Водночас бойовики це заперечують.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові за минулу добу шість разів порушили режим тиші, а сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG