Доступність посилання

ТОП новини

Шокін призначив кандидатів на всі вакантні адмінпосади в антикорупційній прокуратурі


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив кандидатів на всі вакантні адміністративні посади в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

«Конкурсна комісія з відбору кандидатів на заняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі завершила відбір, і Шокін призначив кандидатів на всі вакантні адміністративні посади у цій прокуратурі», – йдеться у повідомленні.

У Генпрокуратурі зазначають, що заступником генпрокурора – керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури призначений Назар Холодницький, першим заступником керівника антикорупційної прокуратури призначений Максим Грищук, заступником керівника антикорупційної прокуратури – Володимир Кривенко.

Андрій Довгань призначений начальником управління процесуального керівництва, підтримки державного звинувачення та представництва в суді Антикорупційної прокуратури.

Шокін також призначив 8 начальників відділів Антикорупційної прокуратури.

30 листопада генпрокурор Віктор Шокін призначив Назара Холодницького керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура має наглядати за додержанням законів під час проведення досудового розслідування, здійснюваного Національним антикорупційним бюро України, а також підтримувати державне обвинувачення у відповідних провадженнях. Без створення цієї прокуратури Бюро не може працювати.

Загалом боротися з корупцією в Україні повинні три структури: Національне антикорупційне бюро, Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне агентство із запобігання корупції.

XS
SM
MD
LG