Доступність посилання

ТОП новини

Нові вибори в Кривому Розі: Милобог балотуватиметься, Вілкул – невідомо


Юрій Милобог
Юрій Милобог

Кандидат від партії «Самопоміч» Юрій Милобог знову балотуватиметься на виборах міського голови Кривого Рогу. Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода телефоном після того, як Верховна Рада ухвалила рішення про позачергові вибори у місті.

За словами Юрія Милобога, він вважає це рішення перемогою не скільки для себе, стільки для криворіжців, які прагнули чесних виборів.

«Місяць боротьби навчив нас тому, що люди, народ переросли політиків, суспільство стало більш свідомим, аніж більшість політиків. Я не знаю, хто виграє нові вибори, але я знаю, що вони будуть чесні. Другого шансу фальшувати ми же не дамо», – сказав Радіо Свобода Юрій Милобог.

Він також зазначив, що першочерговим питанням наразі вважає не нові вибори міського голови Кривого Рогу, а відпрацювання парламентом відкликання депутатів місцевих рад, які балотувались від одних партій, а потім втупили в коаліції з їхніми опонентами. Як приклад Юрій Милобог навів ситуацію в Криворізькій міській раді, де представники ВО «Батьківщина» та Радикальної партії пішли на співпрацю з «Опозиційним блоком».

Водночас в «Опозиційному блоці» поки не оприлюднюють свою кандидатуру на участь у повторних виборах міського голови Кривого Рогу.

Раніше в громадянській мережі «Опора» заявляли, що кандидатом від «Опозиційного блоку» може стати не Юрій Вілкул, а його син, народний депутат України від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул, який програв вибори мера в Дніпропетровську.

Верховна Рада України 23 грудня призначила позачергові вибори мера Кривого Рогу Дніпропетровської області на 27 березня 2016 року.

XS
SM
MD
LG