Доступність посилання

ТОП новини

Суд у справі Корбана оголосив перерву до 20.30 – «Укроп»


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

У партії «Укроп» повідомляють, що Дніпровський суд Києва переніс розгляд клопотання щодо зміни запобіжного заходу лідеру цієї політичної сили Геннадію Корбану до завершення експертизи про стан його здоров’я.

«Суддя задовільнив клопотання адвокатів про проведення медичної експертизи. Судове засідання відкладене до 20:30 сьогодні, у разі виконання експертизи до того часу. Виконання покладене на слідчих Генпрокуратури. Адвокати готують заяву про роз'яснення, Корбан залишається в залі суду», – написала речниця партії «Укроп» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

Раніше у суботу Геннадія Корбана у супроводі правоохоронців перевезли з лікарні Інституту імені Амосова до Дніпровського районного суду Києва. Його вивезли на каталці з прикріпленою до неї крапельницею.

Перед тим правоохоронці зачитали Корбану рішення суду про його примусовий привід на засідання для обрання запобіжного заходу.

Близько 12:00 суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаусзадовольнив клопотання про примусовий привід лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана на засідання, заплановане на 14:00.

26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою.

Захист заявляє, що Корбан перебуватиме на стаціонарному лікуванні впродовж наступних 7-10 днів.

XS
SM
MD
LG