Доступність посилання

ТОП новини

Корбану призначили державного адвоката


Геннадій Корбан у Дніпровському суді Києва, 28 грудня 2015 року
Геннадій Корбан у Дніпровському суді Києва, 28 грудня 2015 року

До зали Дніпровського районного суду Києва, де розглядається клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу лідеру партії «Укроп» Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою прибула адвокат Аліна Самарець від Київського міського центру безоплатної вторинної правової допомоги.

Суддя відновив засідання, Геннадій Корбан заявив, що йому знадобиться час познайомитися з новим захисником. Після цього суд оголосив перерву. Скільки вона триватиме – невідомо.

Раніше сьогодні Геннадій Корбан відмовився від захисників, попросивши державного адвоката, щоб дати своїм захисникам відпочити.

​26 грудня вранці у Дніпровському районному суді Києва розпочалося засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про зміну запобіжного заходу Геннадію Корбану з домашнього арешту на тримання під вартою. Судове засідання перенесли на 27 грудня. Воно триває досі.

Адвокати Корбана заявляли, що він потребує шпиталізації і нагляду кардіолога через проблеми з серцем.

31 грудня закінчується термін домашнього арешту Корбана.

31 жовтня лідера партії «УКРОП» затримала СБУ, оголосивши йому про підозру за низкою статей Кримінального кодексу, серед яких створення злочинного угруповання.

Корбан усі звинувачення відкидає.

XS
SM
MD
LG