Доступність посилання

ТОП новини

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за обстріл у Дербенті


Фортеця Нарин-Кала в Дербенті, Дагестан, Росія
Фортеця Нарин-Кала в Дербенті, Дагестан, Росія

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за обстріл у місті Дербенті в республіці Дагестан на Північному Кавказі в Росії, в результаті якого одна людина загинула і 11 були поранені. Про це повідомляє організація SITE, яка веде моніторинг активності ісламістів в інтернеті.

«За допомогою Аллаха воїни халіфату зуміли атакувати групу членів російських спецслужб в місті Дербент на півдні Дагестану. У підсумку знищений один офіцер і поранені інші. Муджахиди халіфату повернулися на бази без втрат», – цитує SITE звернення, яке з’явилося на одному з ісламістських ресурсів.

Підтвердження цієї інформації з інших джерел наразі немає.

Увечері 29 грудня групу відвідувачів фортеці Нарин-Кала в Дербенті обстріляли невідомі, що перебували в розташованій поруч із фортецею лісовій місцевості. Поранень зазнали 12 людей, всі вони були госпіталізовані.

Одного з них лікарям врятувати не вдалося, загиблим виявився прикордонник, співробітник Федеральної служби безпеки Росії. Серед інших поранених, за повідомленням російської державної інформагенції ТАСС, також є співробітники спецслужби.

XS
SM
MD
LG