Доступність посилання

ТОП новини

Горіння газу на місці розгерметизації газопроводу припинилося – ДСНС


Горіння газу на місці розгерметизації магістрального газопроводу «Союз» на Закарпатті припинилося о 15:30, повідомило управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області.

На місці події продовжує працювати лінійно-експлуатаційна бригада Хустського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, вживаються заходи для залучення техніки і працівників для ліквідації розгерметизації та визначення причини аварії, мовиться в повідомленні.

Раніше в ДСНС повідомили про розгерметизацію на підземній ділянці магістрального газопроводу «Союз» поблизу села Городилова Хустського району Закарпаття. За повідомленням, інформація про це надійшла близько 10:00 1 січня. Пошкоджена ділянка газопроводу локалізована, диспетчер перекрив засувки. Пізніше, за даними ДСНС, сталося самозаймання газового факела.

Потерпілих унаслідок аварії немає. Так само немає загрози для місцевих мешканців та інфраструктури населених пунктів, запевнили рятувальники. Населені пункти від газопостачання не від’єднували.

А у прес-службі «Укртрансгазу» поінформували, що розгерметизація магістрального газопроводу «Союз» на Закарпатті не впливає на транспортування природного газу для споживачів України і Європи.

XS
SM
MD
LG