Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі завдали 15 обстрілів – штаб АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські бойовики на Донбасі 2 січня до 18:00 близько 15 разів застосували зброю проти українських військових, інформує прес-центр штабу АТО.

За цими даними, снайпери були активними поблизу Пісків та Новгородського. Біля цих населених пунктів, а також у районі Троїцького та південніше Авдіївки сепаратисти застосували стрілецьку зброю.

«Біля Опитного, окрім стрілецької зброї, окупанти також декілька разів били з гранатометів. З великокаліберного кулемету по обіді противник вів хаотичний вогонь біля Троїцького», – інформують українські військові і додають, що вогонь у відповідь не відкривали.

В угрупованні «ДНР» стверджують, що Збройні сили України за минулу добу завдали трьох обстрілів, зокрема, в районах Спартака і Старомихайлівки.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.

Від вересня сторони конфлікту переважно дотримувалися режиму припинення вогню на Донбасі, були лише поодинокі випадки порушень цього режиму. Проте від початку листопада все частіше почали надходити повідомлення про порушення режиму припинення вогню, в тому числі із застосуванням заборонених Мінськими угодами важких озброєнь. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод.

XS
SM
MD
LG