Доступність посилання

ТОП новини

В Адміністрації президента просять сприймати «з часткою жарту» подарунок Порошенку


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

В Адміністрації президента України просять сприймати «з часткою жарту» примірник журналу The Economist World in 2017, який подарували Петрові Порошенку. Про це йдеться у повідомленні адміністрації на своїй сторінці в Facebook.

«Щодо нашумілого посту з обкладинкою, яку на наше прохання було знято з офіційних сторінок Петра Порошенка: у подарунковому примірнику підсумкового річного журналу The Economist World in 2016 нами (прес-службою) були замінені рік – на 2017 і портрет Путіна», – йдеться у повідомленні.

В Адміністрації президента зазначили, що «окрім позитивних поширень, цей пост викликав також не новорічну бурхливу реакцію окремих підписників та російських ЗМІ, останні без жодної краплини гумору, сприйняли цю обкладинку як цілком реальну перспективу втрати Росією місця серед світових лідерів».

«Але з огляду на те, що це був наш подарунок президенту до Нового року, ми б хотіли, щоб подібні святкові ідеї сприймались з часткою жарту, і обов’язково через призму пошуку Україною свого місця в світі», – додали в Адміністрації президента.

Раніше президент України Петро Порошенко опублікував на своїх сторінках у соцмережах фотографію подарунку від працівників Адміністрації президента – обкладинку англомовного журналу The Economist за 2017 рік, де Порошенко зображений поруч зі світовими лідерами. На обкладинці журналу The Economist: World in 2016 портрет Володимира Путіна було замінено на портрет Петра Порошенка, також було замінено рік – 2016 на 2017.

XS
SM
MD
LG