Доступність посилання

ТОП новини

Росія: у Челябінській області звільнили з-під арешту вбивцю 4 людей


Олександр Бастрикін
Олександр Бастрикін

У Челябінській області Росії мисливця Олександра Григор’єва, що застрелив у новорічну ніч чотирьох односельчан, звільнили з-під арешту, змінивши йому запобіжний захід на підписку про невиїзд.

Його відпустили під підписку про невиїзд, враховуючи «характеристики особистості, обставини події, явки на гарячому, а також наявності двох малолітніх дітей».

Раніше голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін доручив керівнику слідчого управління по Челябінській області розглянути можливість пом’якшення запобіжного заходу щодо підозрюваного.

Проти звільнення обвинуваченого виступала районна прокуратура. В інтерв’ю компанії Tefakt.ru районний прокурор Антон Неуймін сказав, що «обставини істотно не змінилися для того, щоб змінити законно обраний судом запобіжний захід».

Красноармійський районний суд постановив арештувати Григор’єва 3 січня.

Сам злочин було скоєно у ніч на 2 січня. Четверо чоловіків і одна жінка прийшли у будинок малознайомого їм Олександра Григор’єва, а після сварки, що перейшла у бійку, він пострілами з мисливської рушниці Mossberg убив трьох чоловіків і жінку, четвертий чоловік був поранений.

XS
SM
MD
LG