Доступність посилання

ТОП новини

У Києві на 5 ділянках з ускладненим рухом працюють тягачі для буксирування – КМДА


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Києві на п’яти ділянках з ускладненим рухом, в основному спусках та підйомах, працюють тягачі для буксирування транспорту, повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв.

«Організовано роботу патрульних бригад на п’яти локаціях, де рух найбільш ускладнений і може призвести до зупинок транспорту, заторів. Це Подільський спуск, перетин проспекту Валерія Лобановського та вулиці Кіровоградської, ділянка вулиці Заболотного в бік Столичного шосе, бульвар лесі Українки (Печерський міст)», – сказав Пантелеєв, слова якого цитує прес-служба КМДА.

Наразі снігоочисна техніка продовжує працювати на столичних дорогах. За даними КМДА, станом на ранок 11 січня у Києві працює 505 одиниць спецтехніки і 5957 фахівців комунальних підприємств.

10 січня у КМДА попереджали, що у зв’язку з негодою 11 січня з 7:30 можливе обмеження в’їзду вантажівок до Києва. Сьогодні о 10:00 це обмеження скасували.

В укргідрометцентрі прогнозували, що вночі та вранці 11 січня у Києві очікується сильний сніг, приріст висоти снігу – 5-10 сантиметрів, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

XS
SM
MD
LG