Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі згорів спортивний клуб, де тренувалися поліцейські


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

В Одесі сталася масштабна пожежа у приміщенні спортивного клубу на Дніпропетровській дорозі. За інформацією Держслужби з надзвичайних ситуацій, повідомлення про це надійшло їм 12 січня о 18.22.

«На місце події одразу прибули пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що відкритим полум’ям горить двоповерхова будівля фітнес-клубу «Малібу» на площі 200 квадратних метрів. Внаслідок швидкого розповсюдження поверхневого вогню по всьому периметру, сталось обвалення стелі будівлі на першому поверсі», – повідомляють у відомстві.

Людей, які перебували у приміщенні, евакуювали. Також організували евакуацію автомобілів з розташованої поруч стоянки. Через те, що заклад розташований біля дороги, деякий час рух транспорту був ускладнений та частково перекритий.

Під час гасіння вогню було залучено 4 одиниці спеціальної техніки, на пожежі працював 21 рятувальник. У Держслужбі з надзвичайних ситуацій зазначили, що ліквідували пожежу о 20:17. Загиблих та постраждалих немає.

Наразі рятувальники встановлюють причину займання.

(Відео користувача YouTube USI Online)

Відвідувачі клубу та очевидці стверджують, що у закладі працювало кілька спеціальних соціальних програм. Зокрема на офіційному сайті фітнес-клубу «Малібу» повідомляється, що там проводяться безкоштовні тренування для поліцейських та оздоровчі програми для бійців АТО.

У новорічну ніч в Одесі через використання піротехніки згоріли три житлові будинки. А 2 січня у центрі міста горів Літній театр у Міському саду.

XS
SM
MD
LG