Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відбувається мітинг прихильників Корбана


Прихильники Корбана під Дніпровським районним судом Києва, 28 грудня 2015 року
Прихильники Корбана під Дніпровським районним судом Києва, 28 грудня 2015 року

Прихильники лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана 13 січня мітингують на його підтримку біля Апеляційного суду Києва, передає УНІАН. Про кількість демонстрантів агенція не повідомляє.

На паркані вздовж вулиці Солом’янської активісти розгорнули банери на підтримку Корбана. Голова Київської міської партійної організації «Укропу» Дмитро Сіманський вказав, що учасники акції вимагають звільнення усіх політв’язнів, які перебувають у Лук’янівському СІЗО, та інших місцях тримання.

Апеляційний суд Києва 13 січня продовжить розгляд скарги адвокатів Корбана на рішення Дніпровського районного суду Києва про тримання його під вартою.

28 грудня Дніпровський районний суд Києва вирішив змінити Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою терміном до 25 лютого 2016 року. Засідання щодо зміни запобіжного заходу тривало кілька днів. Починаючи з 27 грудня, учасники процесу перебували в суді понад 30 годин.

31 жовтня лідера партії «Укроп» затримала СБУ. Його підозрюють у причетності до викрадення людей, у створенні злочинної організації, перешкоджанні діяльності виборчих комісій та привласненні коштів благодійної організації в особливо великих розмірах. Корбан причетність до цих злочинів відкидає.

XS
SM
MD
LG