Доступність посилання

ТОП новини

МЗС застерігає українців від відвідин Індонезії через ймовірність терактів


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

МЗС України попередило громадян про ймовірність повторення терористичних атак в Індонезії та ризики, з цим пов’язані, йдеться на сайті відомства.

«У зв’язку з активізацією терористичної діяльності в Республіці Індонезія, зокрема, здійсненням 14.01.2016 року низки терактів в столиці країни місті Джакарта, МЗС рекомендує громадянам України, які планують здійснити поїздки до Індонезії або вже перебувають на її території, зважати на ймовірність повторення терористичних атак та ризики, пов’язані з цим. Під час перебування на території Індонезії громадянам України рекомендується утриматися найближчим часом від відвідання Джакарта, виявляти підвищену пильність та обережність, уникати місць масового скупчення людей», – йдеться в повідомленні.

В МЗС повідомили про роботу «гарячої лінії» при МЗС та номер телефону посольства України в Індонезії, за яким треба звертатися в разі необхідності: +62 87884890918.

Жертвами нападів із застосуванням вибухівки та стрілецької зброї у Джакарті 14 січня, за офіційними даними, стали двоє людей – громадянин Канади та індонезієць. Поліція знищила також п’ятьох нападників. Відповідальність за серію атак взяло на себе угруповання «Ісламська держава». Сьогодні поліція Індонезії повідомила про спецоперацію з метою виявити терористичні осередки, які можуть стояти за нападами.

XS
SM
MD
LG