Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики 37 разів обстріляли опорні пункти сил АТО – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

За минулу добу, 22 січня, бойовики на Донбасі 37 разів обстріляли опорні пункти сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«По наших позиціях неподалік Мар’їнки бойовики вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. На Світлодарській дузі проросійські бандити обстріляли наші опорні пункти біля Майорська та Зайцевого. В районі Донецького аеропорту окупанти вели провокативний вогонь по позиціях українських Збройних Сил неподалік Пісків, Опитного та шахти Бутівка. По опорному пункту наших воїнів біля Луганського ворог двічі застосував БМП. На маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Широкіне, а по позиціях сил АТО неподалік Старогнатівки проросійські найманці відкрили вогонь з самохідної артилерійської установки», – йдеться в повідомленні.

У штабі не повідомили про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах пишуть, що ніч минула без обстрілів у районах, які контролює угруповання «ДНР». Луганські сепаратисти про ситуацію за останні години не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG