Доступність посилання

ТОП новини

Україна та США спільно вироблятимуть зброю – «Укроборонпром»


Організована «Укроборонпромом» виставка військової техніки українського виробництва, Київ, грудень 2015 року (©Shutterstock)
Організована «Укроборонпромом» виставка військової техніки українського виробництва, Київ, грудень 2015 року (©Shutterstock)

Україна та США реалізуватимуть спільні проекти у виробництві сучасного озброєння та поглиблюватимуть співпрацю в царині безпеки. Про це, як інформує державний концерн «Укроборонпром», ішлося на зустрічі представників концерну з делегацією США, очолюваною заступником держсекретаря Френком Роузом.

«Американська сторона готова сприяти процесам розвитку України та сподівається на її успіх», – наводить слова Роуза «Укроборонпром». За цим повідомленням, американські фахівці відзначилипозитивні зміни в роботі українського концерну.

Представники України і США обговорили можливості передачі технологій і виробничих ліній, спільної науково-дослідної роботи, розробки і впровадження нових технологій у виробництві.

У липні 2015 року делегація «Укроборонпрому» взяла участь у Першому американсько-українському бізнес-форумі. Співробітники концерну тоді зустрілися з представниками американських оборонних та інвестиційних компаній.

XS
SM
MD
LG