Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі втрат серед українських військових немає – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку бойовики обстріляли з мінометів позиції українських військових біля Станиці Луганської.

На донецькому та маріупольському – бойові дії низької інтенсивності з епізодичним застосування важкого озброєння, додав речник АТО.

«На Донецькому напрямку противник проявляв найбільшу активність на ділянці фронту Зайцеве – Майорськ. Незаконні збройні формування ведуть вогонь одразу з кількох напрямків – південної частині Зайцевого, селища шахти 6-7 тощо. Двічі ворог застосував 82-міліметровий міномет. Також тривають ворожі обстріли на Світлодарській дузі та Донецькому аеропорту», – сказав Лисенко.

Сепаратисти з угруповання «Донецька народна республіка» на своїх сайтах повідомляють, що українські військові вночі обстріляли село Жабічеве і околиці «Вольво-Центру» біля Донецька. Луганські сепаратисти про обстріли не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG