Доступність посилання

ТОП новини

Поліція охорони: з 15 лютого встановити сигналізацію можна за півціни


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція охорони оголосила всеукраїнську акцію «Квартира під охорону 2016», яка триватиме з 15 по 29 лютого. Про це заявив начальник департаменту поліції охорони Сергій Будник.

За його словами, підрозділи поліції охорони спільно із територіальними органами Національної поліції зможуть взяти під охорону помешкання за половину вартості монтажних послуг, при цьому учасникам АТО поліція охорони пропонує знижку – 75%.

Директор центру систем безпеки поліції охорони Володимир Мовчанюк повідомляє, що мінімальна «схема блокування» коштуватиме приблизно 6500 гривень, на перший та останній поверх встановлюється лише повна блоксхема, на її ціну впливатиме якість ремонту та кількість розгалужень у приміщенні.

«Злодії стають все винахідливішими, найнадійнішим способом уберегтись від них – це встановити сигналізацію. Вважається, що вже один факт того, що в домі встановлена сигналізація, змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитися від наміру скоїти злочин», – розповідає речниця департаменту поліції охорони Наталія Сторожик.

Заступник начальника управління технічної служби Департаменту поліції охорони Сергій Кіфорук наголошує, що найбільше варто покладатись на сигналізацію, бо у разі проникнення до помешкання, на пульт поліції охорони надійде сигнал «Тривога» і озброєні поліцейські одразу виїдуть на виклик.

За його словами, виїзд бригади становить в середньому 3 – 5 хвилин.

Подібні акції поліція охорони вже проводила раніше, зокрема влітку 2015 року було встановлено сигналізації у 6 тисячах квартир, загалом за 2015 під охорону взяли 24 тисячі квартир.

За даними поліції охорони, у 2015 році було зареєстровано 26 тисяч квартирних крадіжок по Україні. Лише за січень цього року – 2137 крадіжок, що на 9, 4 % більше, ніж за січень минулого року. Розкриття ж квартирних злочинів – у межах 40 % по Україні.

XS
SM
MD
LG