Доступність посилання

ТОП новини

До Мар’їнки через обстріли сепаратистів прибуло поліцейське підкріплення


До Мар’їнки Донецької області через обстріли сепаратистів направили додаткові сили поліції – бійців спецпідрозділу «Сокіл» та співробітників главку поліції Донеччини.

«У прифронтовому місті у повній бойовій готовності перебувають спецпризначенці главку. Вони здійснюють контрдиверсійні заходи, спрямовані на припинення спроб проникнення розвідувально-диверсійних груп терористів, перевезення нелегальної зброї. Спецоперація проводиться на території міст Мар’їнки та Красногорівки», – повідомили 20 лютого у Національній поліції.

Раніше у суботу українська розвідка повідомляє про загибель 9 російських солдатів та поранення ще 8 біля Мар’їнки Донецької області.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що за дев’ять місяців, від січня до вересня 2015 року, на Донбасі загинули 627 російських військових, понад дві тисячі були поранені.

У зоні бойових дій у частині Донбасу має діяти режим припинення вогню, але він постійно порушується. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну, а звинувачення у таких порушеннях на свою адресу заперечують, заявляючи, що були змушені стріляти у відповідь.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, а є тільки «добровольці».

XS
SM
MD
LG