Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані в Києві демонтували більшість наметів


Намет на майдані Незалежності в Києві, 22 лютого 2016 року
Намет на майдані Незалежності в Києві, 22 лютого 2016 року

Співробітники комунальних служб Києва демонтували більшість наметів на майдані Незалежності в Києві. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на даний час один великий намет залишається на площі біля стели Незалежності.

Працівників комунальних служб на майдані Незалежності вже немає. Біля намету перебуває близько півсотні мітингувальників.

На вихідних активісти встановили сім наметів на майдані Незалежності в Києві й озвучили свої вимоги: запровадження воєнного стану, відставка уряду та позачергові вибори президента і Верховної Ради.

20 лютого протестувальники закидали камінням офіс групи «СКМ» і «Сбербанку Росії» та розгромили приміщення «Альфа-банку» у центрі столиці.

Загалом йдеться не про одну, а про щонайменше три різні ініціативи, які у своїх заявах відмежовуються від діяльності одне одного.

Політтехнолог Тарас Березовець в ефірі Радіо Свобода заявив, що мітинги на майдані Незалежності у Києві мають всі ознаки штучної акції, за організацією якої, найімовірніше, стоять російські спецслужби.

XS
SM
MD
LG