Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 2 українських військових поранені – Лисенко


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, двоє поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, на луганському напрямку триває затишшя, а на донецькому напрямку підтримувані Росією сепаратисти один раз застосували важке озброєння поблизу селища Опитне.

«У Пісках активізувалися ворожі снайпери. Загалом найбільша кількість обстрілів НЗФ відбулася у Новгородському та Авдіївці. Значна частина з них була прицільною», – сказав речник АТО.

Лисенко повідомив, що також на маріупольському напрямку вчора було зафіксовано два короткотривалих мінометних обстріли – у Красногорівці та Гнутові.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові вчора вісім разів порушили режим тиші. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» стверджують, що українські військові обстріляли підконтрольне українські владі село Макарове в Станично-Луганському районі.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG