Доступність посилання

ТОП новини

Марина Порошенко зустрілася з Романом Кисляком, якого вигнали зі львівського ресторану


Марина Порошенко та Роман Кисляк зустрілися #накавуздругом у столичному кафе, 23 лютого 2016 року
Марина Порошенко та Роман Кисляк зустрілися #накавуздругом у столичному кафе, 23 лютого 2016 року

У рамках соціальної ініціативи «На каву з другом» дружина президента України Марина Порошенко зустрілася з Романом Кисляком, який має ДЦП і якого напередодні вигнали через це зі львівського ресторану.

«Неважливо, хто ця людина з особливими потребами – сліпий, глухий чи із синдромом Дауна. В першу чергу, це людина, її створив Бог, і вона має право на життя. Запрошуйте своїх особливих друзів. Можна не лише на каву, є театри, кінотеатри або просто прогулянки на природі. Не бійтеся нас, ми теж люди!» – сказав Роман Кисляк, слова якого цитує прес-служба президента України.

Марина Порошенко подякувала Романові Кисляку за соціальну ініціативу «На каву з другом».

«Дуже важливо, що українці відгукнулися на цю акцію і проявили свою небайдужість до осіб з обмеженими можливостями. І мені б дуже хотілося, щоб ця акція була безстроковою, щоб ми щодня приділяли увагу таким людям, адже вони – цілий світ», – сказала вона.

В Україні стартувала акція «На каву з другом», мета якої зміна ставлення у суспільстві до людей з обмеженими можливостями. Акція, під час якої українці запрошують на каву людей з обмеженими можливостями, розпочалася після того, як Романа Кисляка вигнали зі львівського ресторану, а Марина Порошенко публічно запросила його на зустріч «за філіжанкою кави».

XS
SM
MD
LG