Доступність посилання

ТОП новини

«Інтер»: Столярова ніколи не працювала на телеканалі


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Телеканал «Інтер» заявляє,що випусковий редактор програми «Подробиці тижня» Марія Столярова ніколи не працювала на телеканалі.

«Заявляємо, що випусковий редактор програми «Подробиці тижня» Марія Столярова є співробітником компанії «НІС» і ніколи не працювала на телеканалі «Інтер». І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його працівниками», – йдеться в заяві.

Телеканал наголошує, що не має ніякого стосунку до виробництва програми «Подробиці тижня», що виходить в ефірі телеканалу «Інтер», програма виробляється компанією «Національні інформаційні системи».

У заяві зазначається, що угода між телеканалом «Інтер» і компанією «Національні інформаційні системи» передбачає, що телеканал «Інтер» не має стосунку до виробництва і не відповідає за зміст зокрема програм «Новини», «Подробиці», «Подробиці тижня», згідно з угодою, «НІС» самостійний і в здійсненні кадрової політики.

Водночас телеканал «Інтер» вважає категорично неприпустимим те, що в ефірі прозвучала нецензурна лексика і покладає повну відповідальність за те, що сталося на компанію «Національні інформаційні системи», оскільки технологія прямого ефіру не дає каналу оперативної технічної можливості усувати помилки виробників програм.

Раніше в інтернеті поширили сюжет про вшанування пам’яті Небесної сотні, зняте телеканалом «Інтер», під час якого з’являється звуковий супровід редактора з нецензурним висловлюванням. Після цього народний депутат Андрій Тетерук звернувся до СБУ з проханням з’ясувати цей інцидент. Слідчі СБУ вивчають інформацію стосовно Столярової.

Шеф-редактор «Подробиць тижня» Марія Столярова заявила, що сталася технічна помилка, вона спілкувалася з технічного каналу зі знімальною групою з іншого майданчика, але помилково натиснула кнопку виходу в ефір, а не в навушник кореспонденту. Крім того, Столярова називає провокацією скандал, пов’язаний з прямим ефіром програми 21 лютого.

Також повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розгляне на своєму засіданні питання сюжету про Небесну сотню з нецензурним висловлюванням.

XS
SM
MD
LG