Доступність посилання

ТОП новини

Столярову звільнили через інцидент під час сюжету про Небесну сотню – «Подробиці»


Креативного продюсера підсумкової програми новин «Подробиці тижня» Марію Столярову звільнили через інцидент з нецензурним висловлюванням під час сюжету про Небесну сотню 21 лютого.

«Креативного продюсера підсумкової програми новин «Подробиці тижня» Марію Столярову звільнили з роботи через інцидент із нецензурною мовою під час прямого включення в неділю, 21 лютого», – йдеться в повідомленні на сайті «Подробиць».

Як зазначено у відповідному наказі, підстава – заява Столярової.

У повідомленні також зазначається, що керівництво компанії «Національні інформаційні системи» вибачається за інцидент, що стався в прямому ефірі програми «Подробиці тижня» 21 лютого, а також Столярова вибачилася і запевнила, що не хотіла образити родичів загиблих героїв Небесної сотні.

Раніше в інтернеті поширили сюжет про вшанування пам’яті Небесної сотні, зняте телеканалом «Інтер», під час якого з’являється звуковий супровід редактора з нецензурним висловлюванням. Після цього народний депутат Андрій Тетерук звернувся до СБУ. Слідчі СБУ вивчають інформацію стосовно Столярової.

Шеф-редактор «Подробиць тижня» Марія Столярова заявила, що сталася технічна помилка, вона спілкувалася з технічного каналу зі знімальною групою з іншого майданчика, але помилково натиснула кнопку виходу в ефір, а не в навушник кореспонденту. Крім того, Столярова називає провокацією скандал, пов’язаний з прямим ефіром програми 21 лютого.

Також повідомлялося, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розгляне на своєму засіданні питання сюжету про Небесну сотню з нецензурним висловлюванням.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що випусковий редактор програми «Подробиці тижня» Столярова є співробітником компанії «Національні інформаційні системи» і ніколи не працювала на телеканалі «Інтер».

XS
SM
MD
LG