Доступність посилання

ТОП новини

Із минулого вечора сепаратисти здійснили 10 обстрілів позицій ЗСУ, ніч була спокійною – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу антитерористичної операції у п’ятницю повідомили, що підтримувані Росією сепаратисти здійснили з 18-ї години четверга 10 обстрілів опорних пунктів ЗСУ на частині сходу України. Водночас після опівночі бойовики знизили свою активність, йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Поблизу Майорська ворог вів вогонь зі 120-міліметрового міномета, а районі Зайцевого з міномету калібру 82 міліметри.Неприцільний мінометний бойовики вели в напрямку наших укріплень поблизу Красногорівки та Широкине, також в районі Красногорівки найманці відкрили вогонь з БМП. Опорні пункти українських військ в районі Мар’їнки, Опитного Майорська та Зайцеве російські терористи обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів терористи вели в напрямку опорних пунктів поблизу Авдіївки, Пісків, Новгородського та Луганського», – йдеться в повідомленні.

Інформації про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців немає.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах напередодні повідомляли, що українські військові обстріляли з 82-міліметрового міномета північне передмістя Донецька. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG