Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: немає інформації про загиблих унаслідок обвалу в будинку в центрі Києві


Рятувальники працюють на місці обвалу в будинку в центрі Києва, 25 лютого 2016 року
Рятувальники працюють на місці обвалу в будинку в центрі Києва, 25 лютого 2016 року

Державна служба з надзвичайних ситуацій України повідомляє, що наразі немає інформації про загиблих унаслідок обвалу перекриттів в будинку на вулиці Богдана Хмельницького у центрі Києві 25 лютого.

«Інформації про загиблих, а також точних даних щодо кількості осіб, які можуть перебувати під завалами, наразі немає», – йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

У ДСНС зазначають, що станом на 15:00 26 лютого з-під завалів врятували шість людей.

Пошуково-рятувальні роботи тривають, додають у відомстві.

25 лютого у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького в одному з будинків обвалилися кілька поверхів, під завалами опинилися будівельники. У ДСНС уточнили, що у відселеному п’ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх.

Вчора речниця мера Києва Віталія Кличка Оксана Зінов’єва повідомила, що внаслідок обвалу в одному з будинків загинула одна людина, проте у ДСНС цю інформацію тоді не підтверджували.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи в будинку, в якому стався обвал, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

Київська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки. Сьогодні прокуратура вирішила передати розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом обвалу будинку у центрі Києва, до слідчого управління Національної поліції в Києві.

XS
SM
MD
LG