Доступність посилання

ТОП новини

У ДСНС повідомили про завершення рятувальних робіт на місці обвалу будинку у Києві 


Державна служба з питань надзвичайних ситуацій України повідомила 27 лютого про завершення рятувальних робіт на місці обвалу будинку у Києві. Про це йдеться на сайті відомства.

«27 лютого о 15:30 пошуково-рятувальні роботи з пошуку постраждалих у відселеному будинку в Шевченківському районі міста Києва завершені. Таким чином, за час проведення пошуково-рятувальних робіт врятовано 6 осіб та вилучено з під завалів тіла 2 загиблих. Протягом трьох діб до проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено більше 600 осіб особового складу та 100 одиниць техніки», – йдеться в повідомленні.

Як повідомили рятувальники, поліція продовжує охороняти будівлю.

Раніше у суботу ДСНС повідомила, що з-під завалів будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Києві витягли тіла ще двох загиблих.

25 лютого у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького в одному з будинків обвалилися кілька поверхів, під завалами опинилися будівельники. У ДСНС повідомили, що у відселеній п’ятиповерхівці під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи у цьому будинк відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

Київська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки.

XS
SM
MD
LG