Доступність посилання

ТОП новини

Обладміністрація: на Донеччині 29 лютого поранені 3 цивільних


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 29 лютого 2016 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 29 лютого 2016 року

За минулу добу, 29 лютого, в зоні конфлікту на території Донецької області України постраждали троє цивільних жителів, повідомляє прес-служба обласної військово-цивільної адміністрації.

«Одну цивільну особу з мінно-вибуховими пораненнями госпіталізовано до міської лікарні міста Курахове і прооперовано. Іншу цивільну особу (з Мар’їнки) з вогнепальним пораненням також госпіталізовано до міської лікарні Курахова і прооперовано. Ще одна цивільна особа (місто Маріуполь) перебуває на амбулаторному лікуванні з вогнепальним пораненням», – йдеться в повідомленні.

В адміністрації додали, що станом на 1 березня в області зареєстрували 281 випадок переохолодження громадян, 20 людей загинули.

Бойові дії на Донбасі тривають від квітня 2014 року. Тоді влада України оголосила проведення антитерористичної операції на частині територій Донецької і Луганської областей. Низка населених пунктів Донбасу, зокрема Донецьк і Луганськ, окуповані підтримуваними Росією бойовиками. Від квітня 2014 року, за даними ООН, на Донбасі загинули понад 9 тисяч людей, близько 21 тисячі – поранені.

XS
SM
MD
LG