Доступність посилання

ТОП новини

Мотузяник: на Донбасі минулої доби поранені 3 військових


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 7 березня 2016 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 7 березня 2016 року

Протягом минулої доби, 7 березня, в зоні конфлікту на сході України поранені троє українських військовослужбовців, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців не було. Але трьох наших бійців було поранено – це сталося біля Авдіївки, Пісків й Опитного. В усіх випадках наші військовослужбовці зазнали поранень внаслідок злочинних обстрілів із боку бойовиків», – повідомив Мотузяник.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах стверджують, що ніч на території, яку вони контролюють, пройшла спокійно, обстрілів не було. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» звинувачують українських військових в обстрілі села Калинівка. За їхніми словами, втрат немає.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG