Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 31 раз обстріляли позиції військових на Донбасі


Проросійські бойовики, архівне фото
Проросійські бойовики, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що підтримувані Росією сепаратисти сьогодні 31 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Як повідомляє прес-центр штабу, проросійські бойовики з мінометів обстріляли опорні пункти ЗСУ біля Красногорівки, Авдіївки, Опитного та Невельського на донецькому напрямку, а також Мар’їнки та Чермалика на маріупольському напрямку.

«Двічі, о 6-й ранку та близько 16:00, укріплення поблизу Авдіївки ворог обстрілював з танка та БМП. Активізувались ворожі снайпери поблизу Пісків та шахти Бутівка», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу, з гранатометів та кулеметів великого калібру сепаратисти обстріляли опорні пункти українських військових біля Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського та Зайцева.

В угрупованні «ДНР», визнаному українською владою терористичним, заявляють, що українські військові сьогодні ввечері обстріляли підконтрольну сепаратистам частину селища Зайцеве біля Горлівки. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» на своїх ресурсах про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG