Доступність посилання

ТОП новини

Абромавичус повернувся з відпустки і чекає на рішення парламенту про його відставку – речник


Айварас Абромавичус, архівне фото
Айварас Абромавичус, архівне фото

Речник Міністерства економічного розвитку і торгівлі Олег Шиманський повідомив низці українських засобів інформації, що Айварас Абромавичус 10 березня повернувся з відпустки після її закінчення і став до праці.

При цьому, наголосив він, позиція Абромавичуса щодо його заяви про відставку не змінилася: міністр чекає, що Верховна Рада затвердить її.

10 березня Абромавичус брав участь у Києві в інвестиційній конференції. За повідомленнями, на ній інвестори назвали корупційну систему головною проблемою в Україні.

Айварас Абромавичус 3 лютого подав у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України, назвавши вирішальними причинами звільнення неможливість подолати корупцію і конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком, який, за словами Абромавичуса, намагається розставити своїх людей у міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки. Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження у зв’язку із заявами Абромавичуса.

XS
SM
MD
LG