Доступність посилання

ТОП новини

Кількість обстрілів з боку сепаратистів скоротилася до 42 за минулу добу – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У прес-центрі штабу АТО вранці 15 березня повідомили про 42 обстріли з боку проросійських сепаратистів на Донбасі за минулу добу, це на два обстріли менше, ніж 13 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

За цими даними, найбільше обстрілів, як і раніше, українські військові фіксують на Донецькому напрямку – 29, ще 12 випадків порушення перемир’я сталося на Маріупольському, один – на Луганському напрямку.

«На Світлодарській дузі ворог шість разів обстріляв наші опорні пункти в Зайцеві – з мінометів калібру 120 та 82 міліметри та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську – з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – повідомляють у штабі.

Інформації про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців немає.

В угрупованні «ДНР», визнаному українською владою терористичним, заявляють, що українські силовики обстрілюють підконтрольну сепаратистам частину Зайцева. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» на своїх ресурсах про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG