Доступність посилання

ТОП новини

Суд відмовився продовжити арешт підозрюваному у вбивстві Бузини Поліщуку – активісти


©Shutterstock
©Shutterstock

Печерський районний суд Києва у п’ятницю відхилив клопотання прокурорів про домашній арешт і продовження розслідування щодо підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини Дениса Поліщука. Про це йдеться в повідомленні спільноти «Свободу патріотам» на сторінці у Facebоok.

«Клопотання прокурорів про домашній арешт від 2 квітня та продовження розслідування по Поліщуку суддею відхилено. З 2 квітня Денис – вільний, якщо прокурори не оскаржать рішення в апеляції. Незабаром – суд з Медведьком», – йдеться в повідомленні.

На 25 березня в Печерському райсуді Києва анонсували засідання щодо продовження запобіжного заходу для Дениса Поліщука та Андрія Медведька. Інформації про рішення суду щодо Медведька наразі немає.

Печерський райсуд Києва 3 лютого замінив запобіжний захід для Дениса Поліщука з цілодобового домашнього арешту на частковий. Поліщук зобов’язаний перебувати вдома з 22:00 до 06:00 до 2 квітня. Також наприкінці січня суд замінив цілодобовий домашній арешт на частковий і для колишнього бійця батальйонів МВС «Київ-2» і «Гарпун» Андрія Медведька, якого теж підозрюють у вбивстві Бузини.

Олеся Бузину застрелили 16 квітня в Києві біля будинку, де він жив. У виконанні вбивства підозрюють Дениса Поліщука та Андрія Медведька. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що слідство має прямі докази участі двох підозрюваних у цьому злочині.

Адвокати Медведька та Поліщука заявляли про фальсифікацію ДНК-експертизи в цій справі і про алібі підозрюваних.

XS
SM
MD
LG